петък, 17.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Исторически парк

Всички статии от избраната рубрика

Ивелин Михайлов участва в менторски диалог с маестро Йордан Камджалов

Предприемачът Ивелин Михайлов взе участие в петата серия на публичните менторски диалози с маестро Йордан Камджалов, организирана от Академия за Човека. Михайлов посочи, че през последните години хората неусетно мислят предимно за материалните неща в живота и забравят да бъдат хора в общност.

Посещаемостта в Исторически парк продължава да расте с бързи темпове

След усмихнатата Баба Марта месец април ни изпита и очарова с прекрасно динамично време. Сякаш всеки цвят и всяка тревичка бързаха да се покажат, за да усетят милувката на пролетното слънце. Лястовичките долетяха от топлите страни и подновиха гнездата си, а веселото им чуруликане предизвиква някак неволно усмивките на хората. Чудната еуфория от новото начало се носеше във въздуха и караше хората да потърсят различни преживявания на нови места.

Нов филм за Исторически парк набира популярност

Исторически парк става все по-предпочитано място за посещения. Това се потвърждава и от желанието на редица творци да подготвят авторски материали за първия по рода си атракцион, който обединява история, култура и забавление по уникален начин.

Броени дни до първия по рода си Детско-юношески интерактивен фестивал „Възходът на Асеневци“

Най-новото културно-историческо събитие – интерактивният фестивал „Възходът на Асеневци“, ще се проведе за първи път на 11 май, събота. Първото по рода си културно-историческо събитие е насочено изцяло към организираните групи и свободните посетители на Исторически парк.